| Ваш омилен филм со кратка рецензија ! | |
|
+3** BlaGu$Ka ** Phoenix Overload 7 posters |
Автор | Порака |
---|
Overload Администратор
Број на мислења : 67 Join date : 2009-09-21 Age : 30 Местолокација : Кавадарци
| Предмет: Ваш омилен филм со кратка рецензија ! Пон Сеп 21, 2009 11:03 pm | |
| Тука пишувајте мислења кој е вашиот омилен филм, што ви се допадна во него, што не, дали вреди да се оддели за него некој час гледање во ТВ, актери кои ги толкуваат главните улоги, што најмногу ви оставило впечаток, интересни сцени итн. | |
|
| |
Phoenix Модератор
Број на мислења : 22 Join date : 2009-09-21 Age : 31 Местолокација : Kavadarci, Macedonia
| Предмет: Re: Ваш омилен филм со кратка рецензија ! Вто Сеп 22, 2009 12:06 am | |
| Resident Evil серијалот..... Се дешава кражба на опасен вирус наречен Т-вирус и еден дел од него го ослободуваат во лабораторијата опремена со најнова технологија и со компјутер со вештачка интелегенција. Од вирусот сите се заразуваат и компјутерот за да го спречи ширењето на вирусот го убива сите. Но вирусот е таков што го озивува телото и го прави зомби но нивниот мозок не е баш во добра состојба и не мислат многу . Специјен тим оди да провери што се случува таму мегу кој и Мила Јововиќ ( во филмот ја игра улогата на Alice обичен агент кој го чува влезот на подземанта лабораторија). Кога ке влезат таму го деактивираат компјутерот и зомбите почнуваат да ги напагат специјалците со што се заразуваат и нив и на крајот се проширува низ градот па низ цел свет...... I Can't Wait for the next part Resident Evil 4 Afterlife | |
|
| |
** BlaGu$Ka ** V.I.P.
Број на мислења : 3 Join date : 2009-09-24 Age : 31 Местолокација : Кавадарци
| Предмет: Re: Ваш омилен филм со кратка рецензија ! Пет Сеп 25, 2009 12:11 am | |
| | |
|
| |
Phoenix Модератор
Број на мислења : 22 Join date : 2009-09-21 Age : 31 Местолокација : Kavadarci, Macedonia
| Предмет: Re: Ваш омилен филм со кратка рецензија ! Пет Сеп 25, 2009 2:03 pm | |
| | |
|
| |
Fraddy Krueger ... !! Почетник
Број на мислења : 36 Join date : 2009-10-01
| Предмет: Re: Ваш омилен филм со кратка рецензија ! Нед Окт 04, 2009 12:35 pm | |
| Eden Od Omilenitee - Od Lulka Do Grob Akcija.. Zakon Film .. So Jet li i DMX ... !! .. Imam I Nogu Dr. Ama Ne Mi Teknue Sea.. | |
|
| |
Tanjeto Почетник
Број на мислења : 21 Join date : 2009-09-21 Age : 30
| Предмет: Re: Ваш омилен филм со кратка рецензија ! Нед Окт 04, 2009 3:22 pm | |
| Eden od omilenite filmovi mi e DANGEROUS MINDS.. nogu dobar film a pocnue so pesnata GANGSTAS PARADISE od COOLIO i filmot a ima istata tema so a ima u pesnata.. | |
|
| |
ATB Администратор
Број на мислења : 31 Join date : 2009-09-22 Age : 30 Местолокација : Kavadarci
| Предмет: Re: Ваш омилен филм со кратка рецензија ! Пет Окт 09, 2009 7:39 pm | |
| омиленнн....хммм How High со Method Man & Redman послее Last Sunday мислам дека се викаше ..не ме дрзите за збор..с со Ice Cube убаво филм4е изгледајте го | |
|
| |
Fraddy Krueger ... !! Почетник
Број на мислења : 36 Join date : 2009-10-01
| Предмет: Re: Ваш омилен филм со кратка рецензија ! Нед Окт 11, 2009 10:48 pm | |
| https://www.youtube.com/watch?v=PiHuWokP4UM Mal Del Od Nogu Zanimliv Film .. Vredee Da Se Poglednee.. Imetoo Mu Go Zaboraif.. :S .. Glavnaa Ulogaa e Tipcetoo Hot Saucee.. Moze Da Go Poglednite na Youtubee .. Kako Rastura AND1.. This Is StreetBall Not NBA... !! | |
|
| |
LP Почетник
Број на мислења : 7 Join date : 2010-01-18 Местолокација : Kavadarci/Macedonia
| Предмет: Re: Ваш омилен филм со кратка рецензија ! Пон Јан 18, 2010 8:16 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Ваш омилен филм со кратка рецензија ! | |
| |
|
| |
| Ваш омилен филм со кратка рецензија ! | |
|